Agnieszka Małgorzata Frankowska

Psycholog, specjalista psychodietetyki, psychoterapeuta

Psycholog, specjalista psychodietetyki, psychoterapeuta w trakcie szkolenia. Psychologię ukończyła na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu a studia podyplomowe z zakresu psychodietetyki na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Ukończyła II-stopniowy kurs w Akademii Dietetyki, uprawniający do pracy w zawodzie dietetyk. Aktualnie kształci się w psychoterapii w nurcie poznawczo-behawioralnym (CBT) oraz terapiach „trzeciej fali” (ACT, Dialog Motywujący, Mindfulness) w Akademii Motywacji i Edukacji, akredytowanej przez PTTPB. Nieustannie poszerza swoją wiedzę. Pracuje z pasją i zaangażowaniem, pod stałą superwizją i w oparciu o zasady kodeksu etycznego psychologa.  Doświadczenie zdobywała w Instytucie Psychodietetyki, Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej Przystań, na oddziale dziennym psychiatrycznym szpitala przy ul. Gruzińskiej w Warszawie. Pracuje psychoterapeutycznie z dziećmi, młodzieżą i osobami dorosłymi. Prowadzi psychoterapię osób w kryzysie, z depresją, zaburzeniami lękowymi oraz obsesyjno-kompulsyjnymi (OCD). Specjalizuje się w psychoterapii osób z zaburzeniami odżywiania oraz ich rodzin. Wspiera rodziców w problemach z wychowaniem i kształtowaniem zdrowych nawyków u dzieci. Pracuje z osobami dążącymi do zmiany nawyków żywieniowych w celu redukcji nadmiernej masy ciała ze względów zdrowotnych lub w przypadku konieczności stosowania szczególnego sposobu odżywiania (Hashimoto, insulinooporność, cukrzyca typu II, nadciśnienie itp.).  Cechuje ją życzliwy stosunek do ludzi oraz poczucie humoru.  Po pracy czyta literaturę piękną, faktu i popularnonaukową, uwielbia eksperymenty kulinarne, jogę i nordic walking.

Agnieszka Małgorzata Frankowska

Psycholog, specjalista psychodietetyki, psychoterapeuta

Psycholog, specjalista psychodietetyki, psychoterapeuta w trakcie szkolenia. Psychologię ukończyła na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu a studia podyplomowe z zakresu psychodietetyki na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Ukończyła II-stopniowy kurs w Akademii Dietetyki, uprawniający do pracy w zawodzie dietetyk. Aktualnie kształci się w psychoterapii w nurcie poznawczo-behawioralnym (CBT) oraz terapiach „trzeciej fali” (ACT, Dialog Motywujący, Mindfulness) w Akademii Motywacji i Edukacji, akredytowanej przez PTTPB. Nieustannie poszerza swoją wiedzę. Pracuje z pasją i zaangażowaniem, pod stałą superwizją i w oparciu o zasady kodeksu etycznego psychologa. 

Doświadczenie zdobywała w Instytucie Psychodietetyki, Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej Przystań, na oddziale dziennym psychiatrycznym szpitala przy ul. Gruzińskiej w Warszawie.

Pracuje psychoterapeutycznie z dziećmi, młodzieżą i osobami dorosłymi. Prowadzi psychoterapię osób w kryzysie, z depresją, zaburzeniami lękowymi oraz obsesyjno-kompulsyjnymi (OCD). Specjalizuje się w psychoterapii osób z zaburzeniami odżywiania oraz ich rodzin. Wspiera rodziców w problemach z wychowaniem i kształtowaniem zdrowych nawyków u dzieci. Pracuje z osobami dążącymi do zmiany nawyków żywieniowych w celu redukcji nadmiernej masy ciała ze względów zdrowotnych lub w przypadku konieczności stosowania szczególnego sposobu odżywiania (Hashimoto, insulinooporność, cukrzyca typu II, nadciśnienie itp.). 

Cechuje ją życzliwy stosunek do ludzi oraz poczucie humoru. 

Po pracy czyta literaturę piękną, faktu i popularnonaukową, uwielbia eksperymenty kulinarne, jogę i nordic walking.